Wie Zijn Wij

Sinds de oprichting in 2006 is onze visie het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software applicaties die een onderneming naar een hoger niveau brengen.

Doorheen de jaren concludeerden we dat de meerderheid van onze klanten met dezelfde pijnpunten werden geconfronteerd. De expansie van een organisatie bleek vaak nefast voor de interne informatiestroom en de workflow van de werknemers.

Hierdoor werden we gechallenged om onze business analyses diepgaander uit te werken. De groeipijnen counterde we vaak door de interne procedures en werkmethodes van onze klanten te verbeteren. We zijn daardoor geëvolueerd tot een partner die unieke en uitmuntende applicaties ontwikkeld op maat van elke onderneming.

Wij vertrekken altijd vanuit de positie dat software de bedrijfsstructuur moet volgen en niet andersom. Daarom hanteren we bij voorkeur een "buttom up" manier van werken en een open stijl van communiceren.

We slagen erin om, door eenvoud en structuur, uw bedrijfsprocessen verstaanbaar te maken voor uw medewerkers. Hiermee verzekeren we u dan ook dat onze oplossing een echte meerwaarde zal zijn voor iedereen binnen uw onderneming.

We streven naar perfectie en geloven dat het samenbrengen van mensen, innovaties, ideeën, expertise en toewijding altijd zal leiden tot betere resultaten. Wij respecteren onze klanten en leveren steeds de beste service. Onze testimonials bewijzen dat we doorheen de jaren gegroeid zijn naar een ‘trusted advisor’ van onze klanten.

Wat Doen Wij

Onze core business is uw bedrijf efficiënter maken. Wij optimaliseren de informatiestroom en workflow en implementeren software op maat. Maar door onze brede kennis en uitgebreid partnernetwerk kunnen wij u nog veel meer bieden.

Kwaliteit

Ons doel is om een hoge kwaliteit af te leveren aan al onze klanten.

Toewijding

Wij doen er alles aan om te voldoen aan de noden van onze klanten.

Respect

Wij respecteren onze klanten en leveren superieure diensten.

Professionalisme

Ons professionele skills garanderen u een meer dan goed resultaat.

Ondersteuning

Wij zorgen voor een degelijke service voor al onze klanten.

Ervaring

Met meer dan 18 jaar ervaring, kan u zeker zijn van succes.

Innovatie

Wij leveren innovatieve oplossingen voor al onze projecten.

Opleiding

Wij ontwikkelen onze talenten door een constante bijscholing.

Gebruik Uw Team's Volledig Potentieel

MET DE HULP VAN ONZE OPLOSSINGEN, TILLEN WE UW BEDRIJF NAAR EEN HOGER NIVEAU.

Wat Zeggen Onze Klanten

Na een uitgebreide zoektocht kwamen we via een tip bij Easy Software terecht. Onze opluchting was groot toen bleek dat men de uitdaging durfde aangaan om ons verder te helpen. Gezien onze activiteiten en daarmee verbonden specifieke eisen hadden vele voorgangers afgehaakt. Easy Software nam de tijd om te luisteren en kreeg zeer snel voeling met onze organisatie. Men zocht samen met ons naar de meest efficiente werkmethode. De geimplementeerde oplossing is een echte meerwaarde. Tijdens de testperiode was er een voortdurende wisselwerking. We kijken terug op een zeer aangename samenwerking, men heeft ons werk “Easy” gemaakt.
Easy Software doesn't just handle the assignments agreed upon. They are always one step ahead and thinking along with every specific project.

Easy Software helped us out creating an excellent contact database. They are very flexible and have a quick insight in what we really wanted, without focussing to hard on the details of the offer. They provided excellent technical advice, guidance and recommendations. We don't regret working with Easy Software and already planned new project!

Easy Software wist onze initiële time-tracking om te vormen tot een database gestuurd proces, waardoor mogelijkheden vrijkwamen om vlotjes oa. meerdere werknemers en klanten te registreren. Hierbij werd op onze vraag ook preventief de deur opengelaten voor verdere uitbouw van het softwarepakket. Op deze manier heeft Easy Software alvast bijgedragen tot de praktische groei van ons kantoor.