Webdesign

Webdesign en e-mail marketing in pelt

Als startende onderneming is het altijd belangrijk om een mooi uithangbord te hebben. Voor sommige ondernemingen is dat een toonzaal maar voor de meeste is het eerste contact een website.

Isacasa is gespecialiseerd in Luchtdichtheidsmetingen en Thermografische scans. Door de steeds strenger wordende energie wetgeving is er meer en meer vraag naar dergelijke metingen.

Het bedrijf wil natuurlijk meer naamsbekendheid en daarom werd ons gevraagd voor een online 'uithangbord'.

Na overleg met de klant hebben we een strategie uitgewerkt.

Ontwerpen van een nieuwe website isacasa.be

We hebben gezorgd voor een hedendaags professioneel grafisch ontwerp dat de eigenheid van de organisatie uitstraalt. De website maakt een substantieel deel uit van het marketingbeleid, meer zelfs, hij vormt er de basis van.

De website werd gebouwd met een krachtig Content Management Systeem waarmee men eenvoudig de site zelf kan beheren. Bij het opstellen van de lay-out en structuur stond gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid op alle apparaten altijd voorop. En het spreekt voor zich dat de site volledig werd gebouwd volgens de laatste SEO (Search Engine Optimization) richtlijnen.

E-mail marketing

Er werd ook een tool geïntegreerd om mails te versturen naar het hele netwerk van bouwgerelateerde bedrijven. Om iedereen op de hoogte te houden van de laatste nieuwe ontwikkelingen en er natuurlijk voor te zorgen dat de naam Isacasa blijft hangen bij potentiële klanten.

Online adverteren

Online marketing bestaat uit verschillende facetten en een professionele aanpak is dus een noodzaak om het goed te doen. Zo hebben we samen bekeken wat de beste en meest efficiënte kanalen waren om het doelpubliek te bereiken.