De bouw "APP" voor elke bouwheer

Update van de website Ikbouweenwoning.be. Deze biedt zowel particulieren als professionelen gratis online tools aan om het plannen, beheren en budgetteren een stuk gemakkelijker te maken. Het is een groot succes en heeft ondertussen al meer dan 25.000 gebruikers in Vlaanderen.

Een project dat tot stand is gekomen door een samenwerking van Easy Software, BNP Paribas Fortis en Confederatie bouw.

Iedereen die wil gaan bouwen of verbouwen loopt met duizend en één vragen rond. Het (ver)bouwen van een huis is een niet te onderschatten karwei. Vaak stap je als leek in een bouwproject en word je omvergeblazen door alles wat op je afkomt.

De behoefte bestaat om het eigen bouwproces in goede banen te kunnen leiden. Een duidelijk en overzichtelijk stappenplan, een gedegen planning en een realistisch bouwbudget zijn hier enkele goede voorbeelden van.

Daarom hebben wij een aantal jaren geleden besloten op een web-tool te ontwikkelen om de bouwheer bij te staan in het volledige proces.

De online bouw-APP

Ikbouweenwoning.be biedt zowel particulieren als professionelen gratis online tools aan om het plannen, beheren en budgetteren een stuk gemakkelijker te maken.
Een uitgebreid stappenplan begeleidt je doorheen het volledige bouwproject. Bij elke stap worden de verschillende mogelijkheden besproken waarbij geraamde kosten en doe-het-zelf informatie niet ontbreken.
Met de web-tool kan je je persoonlijk project overzichtelijk plannen, je budgetten berekenen en in real-time controleren. Het biedt de mogelijkheid belangrijke documenten te bewaren en alles online te delen met architecten, aannemers en andere betrokkenen.

Al meer dan 25.000 bouwers gebruiken de tool.

Wij geloven dat de website op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier antwoorden kan bieden op gebruiker specifieke vragen en daardoor leidt tot een professionelere aanpak, tijdswinst bouw gerelateerde problemen kan voorkomen.

We hebben in 2018 de website weer klaar gemaakt voor de toekomst.