Webdesign

Webdesign en online strategie in Pelt en Oudsbergen

Het opstarten van een nieuw bedrijf is geen evidentie, zeker voor een fitness club is je onderscheiden van anderen een must. Met meer dan 5 clubs in de directe omgeving geen gemakkelijke opdracht voor Personal Fit Club in Pelt.

Er werd ons gevraagd of wij hen konden ondersteunen bij de online aanwezigheid van hun club. Met de nodige ervaring in vorige projecten gingen we de uitdaging dan ook graag aan.

Na overleg met onze klant hebben we een strategie uitgewerkt waarin alle verschillende aspecten van online adverteren tot aanpak op sociale media en van blogs tot een complete nieuwe website aanbod kwamen. De aanpak was dan ook hands-on en met veel overleg met de klant.

Online marketing SEO en SEA

Voor het online adverteren en de aanpak op sociale media hebben we hen de nodige kennis bijgebracht zodat ze zelf aan de slag konden gaan met het SEO en SEA verhaal. Hierdoor werd met een eerder beperkt budget toch een heel groot aantal mensen bereikt met de juiste boodschap.

Webdesign personalfitclub.be

De nood bestond ook om de website volledig aan te pakken. Omdat het zo belangrijk is om je te onderscheiden van de rest hebben we eerst gefocused op de unique sellingpoints van deze club en het abonnement systeem te herschrijven. Om daarna de standaard dingen zoals het design concept, SEO, responsive voor alle apparaten, gebruiksvriendelijkheid en content verder te bekijken.

Het bedrijf loopt als een trein, met sinds kort een tweede Limburgse vestiging in Oudsbergen en ondertussen al 6 medewerkers.