Timemanagement & registratie software

Het registreren van de verschillende taken van iedereen binnen de groeiende onderneming is een must voor elke groeiende organisatie . Ook bij NotACC was het nodig om de taken en de bijhorende administratie te optimaliseren.

Business Analyse en maatsoftware

NotAcc BVBA is een jonge onderneming in expantie. Hun corebusiness is het aanreiken van een notariële boekhouding op maat, gaande van het voeren van de dagelijkse boekhouding volgens de nieuwe BTW-wetgeving, over controles naar aanleiding van de kwartaalafsluiting en de BTW-aangifte, tot het geven van advies inzake kostenbeheersing, personeelsbeleid en het opzetten van een intern controle systeem.

Daarnaast biedt NotAcc BVBA ook een veelgeprezen ondersteuning in het opleiden en/of begeleiden bij het overschakelen naar een nieuw boekhoudpakket, en het herorganiseren van de boekhoudkundige afdeling, met het oog op een vlottere en efficiëntere werking van het kantoor.

Door de sterke groei van het bedrijf was er een noodzaak aan een gebruiksvriendelijk en compleet softwarepakket dat het oude systeem zou vervangen.

Een aantal van de belangrijke punten waar een pakket aan moest voldoen:

✔ Ondersteuning bieden aan de medewerkers (zodat de software de vooropgestelde werkwijze per taak eenvoudiger maakt).
✔ Een ingebouwde controlesystemen die de kans op fouten tot een minimum beperkt.
✔ Een betere analyse van kosten en tijdsbesteding voor bepaalde taken.
✔ Een snelle en eenvoudige facturatie aan de klanten.
✔ Een verbeterde informatiestroom doorheen het hele bedrijf.
 

De onderneming heeft heel specifieke noden waardoor een bestaand softwarepakket geen oplossing was.

Het doel was dan ook om de workflow te vereenvoudigen en overzichtelijker maken.

Door de software rond de workflow te ontwikkelen, ging het programma onmiddellijk eigen aanvoelen. En is er rekening gehouden met toekomstige uitbreidingen van de applicatie, zodat deze kan meegroeien met de ondernemingen.

Easy Software wist onze initiële time-tracking om te vormen tot een database gestuurd proces, waardoor mogelijkheden vrijkwamen om vlotjes oa. meerdere werknemers en klanten te registreren. Hierbij werd op onze vraag ook preventief de deur opengelaten voor verdere uitbouw van het softwarepakket. Op deze manier heeft Easy Software alvast bijgedragen tot de praktische groei van ons kantoor.