Nieuws

Digitale transformatie en ERP software

Wat is digitale transformatie en hoe begin je eraan

De technologische vooruitgang heeft meer dan ooit een effect op de traditionele business modellen in elke industrie. Wij helpen bedrijven transformeren naar deze nieuwe digitale wereld waarin data (en analyse daarvan) een prominente rol spelen.

ERP software op maat

Business Analyse en ERP maatsoftware in Hamont-Achel

Analyseren van verschillende non-profit organisaties en samen brengen tot een geheel. Door het optimaliseren van de werkwijze en informatiestroom is een applicatie ontwikkeld die voor iedere gebruiker aanvoelt als zeer gebruiksvriendelijk.

Timemanagement & registratie software op maat in Pelt

Het registreren van de verschillende taken van iedereen binnen de groeiende onderneming is een must voor elke groeiende organisatie . Ook bij NotACC was het nodig om de taken en de bijhorende administratie te optimaliseren.

De bouw "APP" voor elke bouwheer in Vlaanderen

Update van de website Ikbouweenwoning.be. Deze biedt zowel particulieren als professionelen gratis online tools aan om het plannen, beheren en budgetteren een stuk gemakkelijker te maken. Het is een groot succes en heeft ondertussen al meer dan 25.000 gebruikers in Vlaanderen.

Webdesign

Webdesign en online strategie in Pelt en Oudsbergen

Het opstarten van een nieuw bedrijf is geen evidentie, zeker voor een fitness club is je onderscheiden van anderen een must. Met meer dan 5 clubs in de directe omgeving geen gemakkelijke opdracht voor Personal Fit Club in Pelt.

Webdesign

Webdesign en e-mail marketing in pelt

Als startende onderneming is het altijd belangrijk om een mooi uithangbord te hebben. Voor sommige ondernemingen is dat een toonzaal maar voor de meeste is het eerste contact een website.

Klant zone