Wat Doen We

Doorheen de jaren van ervaring en talloze projecten zijn we specialisten geworden in het creëren van ERP & CRM systemen. Onze uitdaging bestaat er uit om op maat geschreven software te combineren met standaard applicaties. Zo kunnen we kost efficiënt een totaaloplossing implementeren die uw onderneming de ruimte geeft om te groeien.

Ons doel is om u te voorzien van de juiste tools. Een uitgebreide Business analyse maakt het mogelijk de juiste oplossingen voor te stellen. We bekijken de hele informatiestroom en werkmethodes binnen uw bedrijf en optimaliseren, samen met u, waar nodig.

Het in kaart brengen van bedrijfsprocessen, programmeren van maatsoftware en implementeren van standaard software kent voor ons geen geheimen meer. Wij creeëren zeer snel voeling met uw onderneming en ontdekken vaak nog andere pijnpunten. Door onze uitgebreide expertise en partnerships kunnen we optreden als adviseur bij uw volledig it-beleid, van hardware tot online aanwezigheid.

Efficiëntie en duurzaamheid is wat onze oplossingen boven de andere doet uitkomen. Wij leveren u de tools aan om te groeien zodat u enkel moet wakker liggen van uw core business.

Wij zijn Trots op ons Werk

BEKIJK ONS RECENT GEREALISEERDE PROJECTEN.

Business analyse

Wij analyseren hoe uw onderneming en uw medewerkers werken en detecteren hierbij de behoeften en eventuele pijnpunten.

Workflow optimalisatie

Wij zoeken naar oplossingen voor het verbeteren van de informatiestroom doorheen uw organisatie en optimaliseren de workflow van uw medewerkers.

Software

Wij ontwikkelen software op maat of implementeren bestaande software en begeleiden iedere medewerker naar een correct gebruik.

Consultancy

Wij bieden onafhankelijke expertise voor al uw kleine en grote IT-projecten. Zo maakt u zeker de juiste keuzes.

Webdesign

Wij ontwerpen professionele en gebruiksvriendelijke websites die ook goed scoren bij mobiele gebruikers en zoekmachines.

Online marketing

Wij werken een digitale strategie uit waardoor de online zichtbaarheid een enorme boost zal krijgen.