hydromassage

Location locatie

Heerstraat 1 - 3910 Neerpelt

phone +32(0)477 00 11 22

Bel ons voor een afspraak of meer info

SpaCapsule

Welkom op de website van de eerste SpaCapsule Center van België. De SpaCapsule is een unieke en veelgeprezen Wellness-oplossing. 'de nieuwste innovatie in droge watermassage'

Genieten

De allernieuwste en meest gebruiks- vriendelijke technologie zorgt ervoor dat je in slechts enkele heel eenvoudige stappen van alle services kunt genieten:

Ontspanning

Je lichaam verdient ontspanning en aandacht. Droom weg terwijl de waterjets je lichaam masseren en je van top tot teen ontspannen. Ontwaak opgeladen en vitaal en treedt de wereld weer fris tegemoet.

Bemande openingsuren

  • Ma - Vr18.00h – 20.00h
  • Zaterdag10.30h – 12.30h
  • Zondag10.30h – 12.30h

Eigenschappen van de SpaCapsule

Beleef een heerlijke waterjet-massage zonder je uit te kleden of nat te worden. 28 computergestuurde waterjets geven je een full-body massage met aanpasbare waterdruk, temperatuur en pulserings frequentie. In slechts 15 tot 30 minuten verdrijft de SpaCapsule pijn en spanning uit je lichaam.

dp-icon-2

Full-Body of gerichte massage

De waterjet-balk beweegt zich van voor naar achter of van achter naar voor over de gehele lengte van je lichaam. De SpaCapsule kan echter ook worden geprogrammeerd om een specifiek gedeelte van je lichaam te masseren.

dp-icon-4

Variabele pulsering en waterdruk

De pulserende waterjets kunnen worden ingesteld van een ontspannende 2 cycli per seconde tot een verfrissende 15 cycli per seconde. De pulsering kan onafhankelijk worden ingesteld van de waterdruk voor een maximaal effect.

dp-icon-1

Comfort en innovatie

De volautomatische kap opent zo, dat je er gemakkelijk in en uit kan stappen. Het waterdichte membraam vormt zich losjes naar het lichaam van de gebruiker, zodat drie zijdes van het lichaam kunnen worden gemasseerd.

Registreren


Welkom bij SpaCapsule Center Neerpelt. Onze studio is 24/7 toegankelijk voor geregistreerde klanten. Wil jij ook genieten van een heerlijke waterjet massage en comfort, dan kan je je tijdens de bemande uren registreren. Een enthousiaste medewerker informeert je en zal de uitleg geven van de werking van onze SpaCapsule.


Na je registratie en uitleg krijg je van ons de eerste massage sessie van 10 minuten volledig GRATIS. Zo kun je alvast genieten van je eerste massage. Van zodra je je geregistreerd hebt, kan je verantwoord en veilig heerlijk genieten van de full-body massage van de computergestuurde waterjets van wanneer jij het wil!


Let op: U dient steeds uw electronische identiteitskaart of SIS-kaart mee te nemen!


Bemande openingsuren

Ma t/m Vr: 18.00u – 20.00u
Za – Zo: 10.30u – 12.30u

Veel gestelde vragen

Wat is een SpaCapsule?

Een SpaCapsule is een geavanceerd watermassage apparaat. De SpaCapsule masseert het lichaam van de gebruiker met 28 computergestuurde waterjets.

Kan je je kleding aanhouden?

Ja, je kunt je kleding aanhouden zonder dat je nat wordt.

Word ik nat in een SpaCapsule?

Nee. De waterjets pulseren van de bovenkant tegen een zeer dun waterdicht membraam, waardoor je lichaam en kleding droog blijven.

Wat is het effect van een massage in de SpaCapsule?

Met een massage van 20-30 minuten in de SpaCapsule wordt hetzelfde effect op het lichaam bereikt als bij een uur hand-massage. Je geniet van de bewezen voordelen van massage: massage stimuleert de doorbloeding en de afvoer van gifstoffen, vermindert stress hormonen, versterkt het immuunsysteem, vermindert pijn en verlicht de symptomen van depressiviteit.

Kan ik elk moment van de dag gebruik maken van de SpaCapsule?

Ja de SpaCapsule kan je elk moment van de dag gebruiken nadat je je geregistreerd hebt bij SpaCapsule Center Neerpelt. Met je identiteitsbewijs kun je 24/7 bij ons binnen om heerlijk van je welverdiende massage te genieten.

Wat kost een SpaCapsule massage behandeling?

De kosten van een SpaCapsule behandeling is € 0,75 euro per minuut. De eerste behandeling (van 10 minuten) krijg je gratis.

Hoe kan ik herladen als mijn persoonlijk krediet op is?

Je kan je account op elk moment herladen, gebruik daarvoor je identiteitskaart of badge om je aan te melden op het systeem. Van zodra je gegevens zijn opgehaald krijg je linksonder de mogelijkheid om je saldo te verhogen. Druk op de knop “druk hier om geld toe te voegen” om het betaalscherm te openen en voer biljetten of munten in.

Wat zijn de ervaringen van een SpaCapsule behandeling?

Behandelingen in de SpaCapsule zijn snel, makkelijk, effectief! - Je krijgt meer energie, lekker in je vel en is erg gezond. - Iedereen die het eerst de SpaCapsule ervaart is vol verbazing. Dat je je zo snel zo anders kan voelen. - Kenners weten welke positieve ervaring hen te wachten staat en komen graag terug - Pijnvrijer is meer regel dan uitzondering. - De SpaCapsule is ontworpen voor direct effect. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Is de SpaCapsule claustrofobisch?

Nee, het hoofd en de armen van de gast liggen volledig vrij en het dunne nylon membraam dat de rest van het lichaam bedekt is zeer licht en zorgt dat men vrij kan bewegen. Tevens kun je de SpaCapsule op ieder moment met een simpele druk op de knop openen.

Hoe werkt de toegangscontrole?

Gebruik maken van de SpaCapsule in alle veiligheid, wanneer jij het wil? Dat kan! SpaCapsule Center Neerpelt is uitgerust met geautomatiseerde toegangscontrole. Als geregistreerde klant stop je je identiteitskaart in de lezer of beweeg je je badge voor de sensor. Van zodra je gegevens zijn opgehaald krijg je een groen signaal en kan je je identiteitskaart verwijderen en de deur openen. Het gebouw is volledig verlicht en beveiligingscamera’s houden, met respect voor je privacy, zowel binnen als buiten een oogje in het zeil.